Teräspaalutus ja muut paalutustyöt Vaasassa

Oletko rakentamassa omakotitaloa? Onko talon perustustavaksi valikoitunut teräspaalutus? Vaasan ja Mustasaaren alueella sijaitseva talohankkeesi saa tarvittavat palvelut meiltä, perheyritys Hoijar & Paro Transilta, sillä suoritamme paalutustyöt teräsputkipaalutuksella. 

Paalutusta käytetään talojen lisäksi teiden, rautateiden ja siltojen rakentamisen yhteydessä, sekä muiden perustustöiden tekemiseen. Paalutukseen on olemassa useita eri metodeja riippuen rakennuksesta ja maaperän kantavuudesta. Teräspaalutuksen etu on ennen kaikkea pitkäikäinen ja painumaton perustus, joka luo turvallisen pohjan rakennukselle. 

Meidän työmme on luoda vakaa pohja Sinun tulevalle rakennuksellesi. Ota siis yhteyttä, kun tarvitset taitavaa tekijää ja muita maanrakennuspalveluja.

Miksi teräsputkipaalutus?

Koska kyseinen paalutus on tukeva, turvallinen ja kestävä. Teräspaalutus ei vie myöskään kauaa aikaa, ja asennuksen lähellä sijaitsevat rakennukset ovat turvassa työn ajan. Tärinähaitta ei ole kummoinenkaan, ja kalusto, jolla työt tehdään, on verraten kevyt. 

Siksi tällainen tapa paaluttaa on erinomainen juurikin niihin kohteisiin, joissa ympärillä on paljon muita rakennuksia. Kerromme mielellämme lisää teräsputkilla tehtävän paalutuksen eduista, joten meihin sopii olla yhteydessä pientenkin aiheeseen liittyvien kysymysten tiimoilta!

Paalutustyöt ja paljon muuta talolle sekä sinulle

Perustusten lisäksi suoritamme työmaallasi mitä erilaisimmat maanrakennustyöt. Kuten tiivistäen toteamme, teemme tontillasi kaiken, mitä talon ympärille ja alle tarvitaan: kaivuutyöt, räjäytykset, perustustyöt, viemäröinnit, salaojatyöt ja tiet. Samoin esimerkiksi sorakuljetus onnistuu toimestamme. 

Laadimme mielellämme sinulle tarjouksen kaikista palveluista, joita tarvitset. Voimme pohtia yhdessä palveluntarvettasi ja ehdottaa sopivaa kokonaisuutta, mikäli haluat hoitaa osan töistä itse ja jättää osan meille – tai ehkä haluat ulkoistaa aivan kaiken urakoinnin meidän käsiimme! Ole meihin yhteydessä, niin jutellaan toiveistasi.

Perheyrityksen pojat puikoissa pitkällä kokemuksella

Perheyrityksessämme on tehty yli 20 vuotta alan töitä Pohjanmaalla, kaikille asiakkaille. Sillä ei ole siis merkitystä, hankitko palvelumme yrityksesi vai oman itsesi nimissä, meille jokainen asiakas ja urakka on tärkeä. Näin on myös ympäristön kohdalla, sillä panostamme työssämme kierrätykseen. 

Käänny puoleemme, jos suunnittelet omakotitalon tai muun kohteen rakentamista teräspaalutus-tekniikalla Vaasan, Mustasaaren tai seudun muulla alueella. Olemme paikallinen maanrakennusliike, joka lähtee mielihyvin toteuttamaan oman osuutensa rakennusprojektistasi – ja varmasti mainiolla laadulla!

Jätä yhteydenottopyyntö