Familjeföretag med lång erfarenhet inom jordbyggnad

Hoijar & Paro Trans Ab erbjuder tjänster och helhetslösningar inom jord- och grundarbeten. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda en smidig process där vi utför arbetet med högsta kvalitet.

Över 20 år i branschen har gett oss oersättlig kunskap om Österbotten. Vi satsar på helhetslösningar där trygghet, kvalitet och effektivitet möts. Det spelar ingen roll om du är företagare, kommun eller privatperson. Vi står till tjänst för alla.

Vi tror på gemensamt ansvar hela vägen. Vi tror på att hjälpas åt när det gäller miljön, en hållbar framtid och ta utmaningarna på allvar. Vår förbrukning av energi och råvaror optimeras rakt av. Varje arbete konsekvensbedöms också och där sker alltid en riskanalys och riskhantering. Vi återvinner eller återanvänder allt vi kan.

Som kund behöver du inte oroa dig för nästa steg. Helhetslösningarna skräddarsys tillsammans med dig och vi håller dig uppdaterad om tidtabellen. 

För vårt familjeföretag på landsbygden är bemötande och en god kundkontakt av största vikt. Vi tror på att en öppen dialog skapar förtroende. 

Vi vet vad vi gör och håller det vi lovar.


Quicklink 3

3 orsaker att välja oss

1. Du får hela paketet. Som helhetsleverantör tar vi ansvar från början till slut. Du behöver inte vända dig till flera instanser inom markarbeten. Vi samarbetar med andra aktörer inom området och ger dig den enda offerten du behöver.

2. Vi har lång erfarenhet. Vi satsar på helhetslösningar där trygghet, kvalitet och effektivitet möts. 

3. Vi tar mijöansvar. Vi jobbar för en hållbar framtid och tar miljöutmaningarna på allvar. Vår förbrukning av energi och råvaror optimeras rakt av.