Maanrakennustyöt kattavasti Vaasassa, Mustasaaressa ja Pohjanmaalla

Haluatko antaa vastuun maanrakennustöistä jollekin muulle? Olet tullut oikeaan paikkaan! Teemme kaiken, mitä tarvitaan talon alle ja ympärille. Perustustyöt, räjäytykset, salaojitukset, viemäröinnit, vesityöt ja tiet. Lähes jokainen tilaistyö vaatii jonkin verran kaivamista. Teemme systemaattista työtä kuljetusmatkojen tehostamiseksi ja lyhentämiseksi sekä materiaalin uusiokäytön lisäämiseksi ja siten ympäristön suojelemiseksi. Tämä auttaa meitä myös pienentämään kustannuksia.

Me hoidamme salaojitukset niin suuriin teollisuusrakennuksiin kuin tavallisiin asuintaloihinkin. Autamme sinua ehkäisemään ongelmia ja vähentämään riskiä kosteusvaurioiden syntymiseen.

Useat maanrakennustyöt vaativat myös räjäytyksiä. Teemme arvion tarpeesta jo hyvissä ajoin, mikä helpottaa töiden saumatonta etenemistä ja sitä, että toimenpiteet voidaan suunnitella tarkasti. Räjäytysten tekeminen vaatii sertifikaatin ja lisenssin. Näissä tapauksissa toimimme yhteistyössä ammattilaisten kanssa ja annamme sinulle ainoan tarvitsemasi tarjouksen!

Jätä yhteydenottopyyntö