Tietoa yrityksestä

Perheyritys, jolla on pitkä kokemus maanrakennuksesta


Hoijar & Paro Trans Ab tarjoaa palveluita ja kokonaisratkaisuja maanrakennus- ja perustustöihin. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota sujuvan prosessin ja korkealaatuisen toteutuksen.

Yli 20 vuotta alalla on antanut meille korvaamattomat tiedot Pohjanmaasta. Panostamme kokonaisratkaisuihin, joissa turvallisuus, laatu ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Sillä, teemmekö töitä yritykselle, kunnalle tai yksityishenkilölle, ei ole meille väliä. Olemme kaikkien palveluksessa.

Uskomme yhteiseen vastuuseen kaikessa. Uskomme siihen, että jokaisen on tehtävä osansa ympäristön ja kestävän tulevaisuuden eteen ja otamme haasteet tosissamme. Optimoimme aina energian ja raaka-aineiden käytön. Jokaisen toimeksiantomme kohdalla tehdään vaikutusarvio, johon sisältyy riskianalyysi ja riskienhallinta. Me kierrätämme ja käytämme uudelleen kaiken, minkä voimme.

Meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse murehtia seuraavasta askeleesta. Kokonaisratkaisut räätälöidään tarpeidesi mukaan yhdessä kanssasi, ja pidämme sinut ajan tasalla aikatauluista.

Me olemme perheyritys maaseudulta, ja meille kohtaaminen ja yhteys asiakkaaseen ovat hyvin tärkeitä. Uskomme, että avoin dialogi luo luottamusta.

Me tiedämme mitä teemme ja pidämme lupauksemme.

Quicklink 3

3 syytä valita meidät

1. Koko paketti kerralla. Kokonaistoimittajana otamme vastuun alusta loppuun saakka. Sinun ei tarvitse kääntyä muiden puoleen. Teemme yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa ja annamme sinulle ainoan tarvitsemasi tarjouksen.

2. Meillä on kokemusta. Panostamme kokonaisratkaisuihin, joissa turvallisuus, laatu ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä.

3. Kannamme vastuumme ympäristöstä. Teemme työtä kestävämmän tulevaisuuden eteen ja otamme ympäristöhaasteet tosissamme. Optimoimme aina energian ja raaka-aineiden käyttömme.